Ob osebnem prevzemu na Kmetiji Kastelic do 10% popusta na celoten nakup.

PRODAJA

PRODAJNA MESTA

Dostava, prevzem, prodajalne

Izberite izdelke v spletni trgovini, dodajte jih v košarico in izberite lokacijo dostave ali prevzema. Če spletnega naročanja niste vešči, lahko nekaj naših izdelkov najdete tudi v različnih trgovinah. Kje se bomo srečali?

DOSTAVA

Sveže od nas,
direktno do vas

Na območju Ljubljane in Novega mesta nudimo dostavo domačih izdelkov. V spletni trgovini dodajte željene izdelke v košarico, izberite lokacijo dostave in oddajte naročilo. Na dan dostave vas bomo kontaktirali, obvestili o točni uri predaje izdelkov ter poskrbeli za dostavo direktno do vaših vrat.

Dostava Ljubljana

• Vsak četrtek na območju poštne številke 1000 Ljubljana
• Naročila sprejemamo do srede do 15.00 ure

Dostava Novo mesto

• Vsako sredo na območju poštne številke 8000 Novo mesto
• Naročila sprejemamo do torka do 15.00 ure

PREVZEM
Naroči preko spleta in osebno prevzemi
Na naši kmetiji in dveh tržnicah nudimo možnost osebnega prevzema izdelkov. V spletni trgovini dodajte željene izdelke v košarico, izberite lokacijo prevzema in oddajte naročilo. Izdelki bodo na dogovorjeni dan čakali na vaš prevzem.

Kmetija Kastelic

Med tednom od 8.00 do 17.00, ob sobotah od 8.00 do 15.00. Nakup oz. prevzem je po predhodnem dogovoru možen tudi izven navedenih ur (031 411 855).

Tržnica Center Interspar Vič

Vsak četrtek. Zaželjena predhodna naročila preko spletne trgovine do srede do 15:00.

Tržnica Vrhnika

Vsaka sobota. Zaželjena predhodna naročila preko spletne trgovine do petka do 15:00.
PRODAJALNE
Poišči nas v
trgovini!
Naši izdelki so na voljo v nekaj izbranih trgovinah. Preveri ponudbo in si zagotovi dobrote Kmetije Kastelic.
SODELOVANJE
Sodelujemo in se
povezujemo

Poleg pridelave in predelave izdelkov, raznolike prodaje in skrbi za kmetijo, najdemo čas tudi za sodelovanje z različnimi priznanimi imeni. Med njimi sta blgovna znamka Kralj Matjaž in Ekosirarna.

Kralj Matjaž

Novost iz leta 2021 je sodelovanje s podjetjem Smat d.o.o, ki ima med drugim v lasti blagovno znamko Kralj Matjaž. S podjetjem smo se povezali tako na poslovni kot razvojni ravni, in sicer zaradi dobave lokalne ekološke slovenske moke, ki jo uporabljajo v svojih izdelkih. Moko smo z dodelavo tehnologije mletja dvignili na zavidljivo raven kakovosti. Posledično smo postali njihov glavni dobavitelj ekološke slovenske lokalne pšenične in pirine moke, v njihove restavracije pa dobavljamo tudi naš ekološki motni jabolčni sok. Naše sodelovanje se ni ustavilo zgolj pri dobavah lokalnih surovin. Načrtov za prihodnje projekte je še veliko. Prvega bomo pričeli realizirati že v letu 2023, ko bomo za namen zorjenega ekološkega mesa in steakov za njihove restavracije na naši kmetiji vzrejali in redili govedo pasme angus.

Ekosirarna

Naša kmetija ter kmetija Ekosirarne sta med sabo oddaljeni le slabih 8 kilometrov. S Tonijem, glavnim predstavnikom Ekosirarne, sva že pred leti ugotovila, da naju združujejo skupne vrednote, pogledi na kmetijstvo in življenje. Skupaj sva prišla do ideje, da bi razvila čisto nov, čisto domač in čisto pristen izdelek: jogurt z domačimi jabolki. To sva tudi storila. Na njihovih prodajnih policah lahko najdete Eko jogurt domače jabolko, povsem ekološki, iz mleka senene prireje, z dodatkom naših jabolk. Jogurt je prejel nagrado Inštituta za nutricionistiko za najbolj inovativno živilo leta 2021 v skupini jogurtov. Vsebuje kar 30 % sadni delež in zmerno količino sladkorja. Sadni delež ekološkega jogurta predstavlja jabolčna čežana, ki smo ji za izboljšanje arome dodali kanček cimeta. Jogurt je polnjen v povratno stekleno embalažo, kar daje izdelku dodatno trajnostno noto.